опубліковано:

Як завоювати авторитет у класі?

Для підлітків, мабуть, найголовніше — користуватися авторитетом у своєму середовищі. Думка батьків, родичів, вчителів відходить на другий план, найважливіше, що про тебе думають твої однокласники та друзі. Сьогоднішня стаття присвячена тому, як здобути авторитет у своєму класі, які якості для цього потрібно мати.
Дивитись далі...

опубліковано:

Всесвітній день привітань

Щорічно 21 листопада відзначається Всесвітній день привітань (оригінальна назва – Hello Day). Свято започаткували американські брати Брайан і Майкл Маккомак у 1973 році. 
Дивитись далі...

опубліковано:

Вітаємо з Міжнародним днем дитини

Всесвітній день дитини офіційно відзначається 20 листопада як день світового взаєморозуміння та братерства. Це день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення добробуту дітей на всій планеті.
Дивитись далі...

опубліковано:

Поради для батьків. Як мотивувати своїх дітей навчатися

У цей час швидких змін відсутність мотивації може вплинути на будь-кого. Оскільки часті зміни в організації навчального процесу є однією з речей, які безпосередньо впливають на учнів, необхідно приділяти особливу увагу тому, щоб у дітей не зникла мотивація до навчання. У цій статті ми пропонуємо поради, як мотивувати своїх дітей навчатися.
Дивитись далі...

опубліковано:

Поради, які допоможуть запам’ятати інформацію

Поліпшення пам’яті дозволяє значно скоротити час, витрачений на вивчення нового предмета й підготовку до тестів. У цій статті ми пропонуємо вам ознайомитись з прийомами, які допоможуть вам тренувати пам’ять, запам’ятовувати більше інформації та полегшать процес навчання.
Дивитись далі...

опубліковано:

Привітання з Всесвітнім днем доброти

Шановні друзі!

МійКлас вітає вас із Всесвітнім днем доброти!

Всесвітній день доброти — це свято дії, тому воно має надихати людей на добрі вчинки та сприяти за їх допомогою поліпшенню життя у світі.
Дивитись далі...

опубліковано:

Інноватика в сучасній освіті

Ми раді повідомити, що наш сайт отримав нагороду від Інституту модернізації змісту освіти та Національної академії педагогічних наук України за активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес. 
Дивитись далі...

опубліковано:

Вітання з Всесвітнім Днем молоді

Шановні друзі!
Прийміть щирі вітання із Всесвітнім Днем молоді!
Найкращі очікування та надії на позитивні зміни в житті завжди пов'язуються з молоддю. Її енергія, ентузіазм, творчий підхід до вирішення складних завдань можуть дати новий імпульс тому, що відбувається зараз.
Дивитись далі...

опубліковано:

Вітання з Днем української писемності та мови

День української писемності та мови — державне свято, яке щороку відзначають в Україні 9 листопада з 1997 року. У цій статті, ми хочемо розповісти вам про історію створення, традиції його святкування та про найцікавіші факти про нашу українську мову.
Дивитись далі...

опубліковано:

Як підтримати дитину під час дистанційного навчання

Хоча процес дистанційного навчання вже не новий і невідомий, він знову ляже важким тягарем на батьків. Можливо, попередній досвід дитини під час дистанційного навчання дозволить їй набагато швидше та успішніше відчути поточні умови, але це не компенсує очний процес навчання та не зменшить залучення до них батьків. У цій статті ми підготували пропозиції, які можуть допомогти вам, як батькам, підтримати свою дитину під час дистанційного навчання.
Дивитись далі...

опубліковано:

Як використовувати МійКлас на дистанційному уроці?

За останні два роки вчителі змогли швидко та успішно адаптуватися до вимог епідеміологічної ситуації та дистанційного процесу навчання. При поновленні дистанційного навчання у цьому році у пригоді стануть нові можливості МійКлас. Пропонуємо вам ознайомитися з рекомендаціями щодо використання порталу для організації онлайн-уроків.
Дивитись далі...

опубліковано:

Як успішно навчатися дистанційно?

Дистанційне навчання внесло ряд коректив у навчальний процес, де додаткову увагу необхідно приділяти взаємному спілкуванню та самодисципліні. У цій статті ми підготували пропозиції, які допоможуть вам краще організувати навчальний процес вдома.
Дивитись далі...