Оновлення МійКлас у вересні

Шановні користувачі!

На початку навчального року ми вирішили порадувати Вас певними змінами, які торкнулися зовнішнього вигляду сайту та його функцій.

Напевно, ви вже звернули увагу на нове меню сайту? Якщо ні, то подивіться ліворуч 👈 (або вгорі ☝, якщо ви в мобільній версії) сторінки прямо зараз. На численні прохання наших учнів ми зробили зовнішній вигляд меню більш сучасним і приховали другорядні елементи в список, що розкривається. Зміни торкнулися і меню в мобільній версії сайту — наразі в ньому можна побачити кількість зароблених балів 👍.

Вчителів ми вирішили порадувати новим типом завдань в перевірочних роботах і редакторі предметів. Бажаєте, щоб школяр приклав до роботи аркуш із рішенням завдання або твір, написаний від руки? Створіть завдання з відповіддю у вигляді файлу, і учень зможе прикласти до відповіді на завдання будь-який графічний, текстовий або мультимедійний файл (але не більше 10 МБ).

Тим вчителям, котрі ще не використовують розділ «Перевірочні роботи», ми радимо подивитися майстер-клас Ольги Мирославівни Васюренко (вчителя математики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Борочиче).

Не забули ми і про батьків. За допомогою нашої платформи вони можуть стати ще ближче до школи. Ми доопрацювали сповіщення на електронну пошту батьків, додавши нові повідомлення про перевірочні роботи дитини. Також, на прохання батьків, був доданий щотижневий звіт із результатами учня.

Вся команда МійКлас бажає вам успішного навчального року!

опубліковано: