Дистанційне навчання під час карантину

МійКлас офіційно дозволено застосовувати в загальноосвітніх навчальних закладах (гриф МОН №22.1/12-Г- 155 від 01.04.2019).

Використовуючи ЕОР «МiйКлас», ви можете розробити заходи щодо проведення занять за допомогою дистанційних технологій під час карантину.

Нижче подано важливі інструкції, які допоможуть вам самостійно запровадити МійКлас в освітній процес.

Початок роботи
 
Доступ до персональних даних школярів надається перевіреним вчителям. У період карантину процедура підтвердження вчителя може зайняти деякий час через велике навантаження на нашу службу підтримки. Якщо у вашій школі є адміністратор, то він може ідентифікувати ваш профіль замість нас.
 
Для повноцінної роботи з ресурсом додайте учнів на сайт. Ви можете зробити це вручну або учні можуть зареєструватись самостійно.
 
Якщо ви вперше у МійКлас, то маєте можливість почати апробацію, щоб кожен учень вашого класу безкоштовно отримав Мій+ та побачив кроки розв'язання.
 
У розділі «Предмети» розміщено готові навчальні матеріали, структуровані згідно предметів та тем. Кожне завдання має «Кроки розв'язання», у яких пояснюється рішення. Кожна вправа має чималу кількість варіантів. Після перезапуску завдання створюються його нові умови.
 
Після додавання учнів та запуску апробації, МійКлас почне автоматично збирати статистику ваших класів.
Вчителям
 
Отримайте сертифікат «Апробатор електронних освітніх технологій» для вашого портфоліо.
 
Перетворіть дистанційне навчання на змагання серед своїх учнів, та заохотьте переможців у ТОПі почесною грамотою від МійКлас.
Дистанційне оцінювання
 
У розділі «Перевірочні роботи» ви можете підготувати електронні перевірочні роботи для проведення підсумкового онлайн-оцінювання школярів.
 
Завдання у перевірочних роботах захищено від списування. Учень не зможе вирішити завдання в розділі «Предмети», що були задані йому в активній перевірочній роботі.
 
У розділі «Перевірочні роботи» використовується інновація МійКлас — генератор індивідуальних варіантів завдань. Це означає, що кожен учень отримує свій варіант завдання, а перевірка здійснюється автоматично.
 
Коли перевірка перевірочної роботи на МійКлас завершиться, у кожного учня буде підрахований відсоток набраних ним за роботу балів. Ви можете використати таблицю переведення балів в оцінку, розроблену методистами МійКлас або розробити власні критерії оцінювання.
Батькам
 
Запросіть до МійКлас батьків — вони отримуватимуть оповіщення про перевірочні роботи, задані дитині.
опубліковано: