Одну з ферментативних реакцій організму людини дослідили in vitro (поза організмом). За результатами дослідження побудували графік залежності швидкості (в умовних одиницях) цієї реакції від температури (див. рисунок).

Ознайомтеся з можливими поясненнями (І, ІІ) залежності, відображеної на графіку.
І. Швидкість ферментативної реакції максимальна за нормальної температури тіла людини.
ІІ. Припинення ферментативної реакції за температури 60 °С зумовлене денатурацією білка.
Чи є поміж них правильні?
І. Швидкість ферментативної реакції максимальна за нормальної температури тіла людини.
ІІ. Припинення ферментативної реакції за температури 60 °С зумовлене денатурацією білка.
Чи є поміж них правильні?
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.