Ми раді повідомити, що наш сайт отримав нагороду від Інституту модернізації змісту освіти та Національної академії педагогічних наук України за активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес. 
 

     За допомогою МiйКлас ви маєте можливість очно або дистанційно:

  • Провести вхідний контроль на початку нового навчального року чи семестру.
  • Підвищити мотивацію школярів за рахунок Гейміфікації освітнього процесу.
  • Отримати детальну статистику. Ви можете подивитися рівень засвоєння учнями як окремої теми, так і предмета в цілому, а також оцінити результати кожного учня окремо, щоб скласти для нього освітню траєкторію й індивідуалізувати процес навчання.
  • Заощадити до 30% робочого часу завдяки тому, що в базі є готові варіанти домашніх і перевірочних робіт.
  • Реалізовувати творчі ідеї та створити власні завдання й навіть цілі навчальні курси.
  • Готувати учнів до контрольних та самостійних робіт. У базі ресурсу є онлайн-тренажери, розроблені відповідно до освітніх програм МОН України.

     Для вчителя на сайті реалізовано автоматичну сертифікацію. Щоб отримати сертифікат «Апробатор електронних освітніх технологій», необхідно додати на сайт свій клас і видати учням 10 домашніх або контрольних робіт.

     Також Ви може почати безкоштовну апробацію ресурсу прямо зараз, для цього необхідно натиснути на кнопку «Почати апробацію» і виконати необхідні умови.

Почати апробацію

     Якщо вам необхідна методична підтримка, звертайтеся на електронну пошту info@miyklas.com.ua або телефонуйте 0 800 75 10 15 (безкоштовно для всіх мобільних операторів).

опубліковано: