Дистанційне навчання внесло ряд коректив у навчальний процес, де додаткову увагу необхідно приділяти взаємному спілкуванню та самодисципліні. У цій статті ми підготували пропозиції, які допоможуть вам краще організувати навчальний процес вдома.

     Забезпечити комфортні умови для навчання

     Перед початком навчання важливо створити комфортне середовище для навчання, де можна спокійно та без перешкод зосередитися на отриманні та закріпленні нових знань. Переконайтеся, що все необхідне для вивчення певної теми у вас під рукою.

     Розставте пріоритети та сплануйте час

     Як і під час навчання віч-на-віч, важливо створити план, який допоможе організувати навчальний процес більш ефективно. Навчитися буде легше, якщо розставити пріоритети й ретельно підготуватися до уроків і спланувати час на домашнє завдання.

     Щоб не пропускати інформацію про призначені тести та отримувати нагадування про незавершені роботи, які наближаються до дедлайну, підключіть сповіщення, повідомлення приходять навіть тоді, коли сайт закритий.

     Дотримуйтесь своїх цілей

     Щоб досягти гарних результатів, зосередьтеся на виконанні роботи, не відволікайтеся на соціальні мережі чи спілкування з друзями. Це допоможе вам краще вивчити предмет і витрачати на нього менше часу.

     Зміцнюйте свої знання з МійКлас

     Розділ «Предмети» стане у пригоді для вдосконалення вмінь і навичок під час дистанційного навчання. Там ви знайдете теорію, завдання та тести з різних предметів з 1 по 11 клас. Якщо ви відповісте на одне із завдань неправильно, «Кроки розв’язання» підкажуть вам правильну відповідь та її пояснення, щоб ви могли швидко зрозуміти свою помилку та виправити її в наступній спробі.

     Не опускайте руки, якщо у вас виникнуть труднощі 

     Труднощі можуть свідчити про те, що роботу сплановано неправильно. Успішність процесу вашого самостійного навчання напряму залежить від плану. Важливо обговорити будь-які невизначеності з учителем та батьками, щоб ви могли грамотно організувати свою роботу.

     Аналізуйте прогрес

     Проаналізуйте свої результати, щоб зрозуміти, чи добре проходить процес навчання. Вам усе зрозуміло із завданням? Критично оцініть, що слід покращити, щоб досягти кращих результатів.

     Маючи навички самостійного навчання, ви зможете досягти вищих результатів і швидше розвиватися. Ви також досягнете успіху, будете впевнені в собі та своїх силах.

Відкрийте розділ "Предмети"

З повагою
команда МійКлас

опубліковано: