Вітаємо вас з Міжнародним днем обіймів і бажаємо цього дня при кожній нагоді і без жодного приводу обіймати своїх рідних, коханих, дорогих та близьких людей. Нехай ці обійми будуть наповнені щирими емоціями та світлими почуттями, щоб кожен такий момент дарував щастя!

     Що це за свято? Читайте у нашій статті.

     Ви, напевно, чули про те, що обійматися корисно, причому в цьому абсолютно впевнені навіть медики. Вони не рекомендують стримуватися при зустрічі з близькими та дорогими людьми і радять якнайчастіше використовувати цей приємний знак уваги.

     4 грудня святкуть одне з найбільш незвичайних свят — Міжнародний день обіймів (International Hug, коли можна підійти, посміхнутися і обійняти будь-яку людину навіть без спеціального приводу.

     На даний час є рідкісний рекорд з обіймання, встановлений у Великій Британії. Під час цього конкурсу було зафіксовано наступне досягнення: шість невтомних пар обіймалися з неприхованим задоволенням протягом 24 годин 44 хвилин.
Ще одним рекордсменом став неймовірно позитивний молодий чоловік на ім'я Джефф Ондаш, який обіймався за добу близько 7777 разів.

     Сьогодні у Міжнародний день обіймів молодь любить організовувати креативні, масові флеш-моби, які збирають велику кількість веселих та дотепних молодих людей. Такі події з кожним роком набирають обертів і стають все більш масовими святами позитиву та нових знайомств, що гарантують відмінне проведення часу.

     Варто зазначити, що ми не завжди приділяємо належну увагу настільки важливому жесту, але зауважте, що відомі політики за взаємної згоди, особливо коли досягають позитивних результатів на переговорах, зазвичай публічно закріплюють успіх щирими обіймами.

     Давайте не будемо від них відставати і поділимося один з одним теплом, тим більше, що це приємно, і позитивно позначається на здоров'ї. 
 

опубліковано: