Людина сприймає  з навколишнього світу за допомогою органів чуття; їх : , дотик, нюх, зір, смак.
 
Але і запахи, смакові й дотикові відчуття теж несуть . Наприклад, відчувши запах гару, ви дізналися, що на кухні згорів обід, про який забули.
На ви легко впізнаєте знайому їжу, оцінюєте кількість цукру або солі в страві.
На , тобто через контакт зі шкірним покривом, ви впізнаєте знайомі предмети навіть у темряві, оцінюєте температуру зовнішніх об'єктів.
 
Таким чином, існують різні способи отримання інформації людиною, пов'язані з різними органами почуттів, через які вона надходить.
Через нюх сприймається інформація .
 
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.