Ми додали новий функціонал для вчителів — можливість ділитися своїми перевірочними роботами з іншими вчителями. Це означає, що вчителі з Мій+ можуть обмінюватися не тільки готовими перевірочними (домашніми, діагностичними) роботами, але і своїми, авторськими завданнями. Ця функція працює як всередині однієї школи, так і між школами.

Учитель з Мій+  отримує посилання на свою роботу (воно відрізняється від посилання для учнів) та відправляє колегам. Біля вікна створення посилання для вчителів є кнопка. 

Копіювати посилання

Отримати його можна до публікації роботи чи після. Інший учитель, використовуючи отримане посилання, створює копію роботи. Далі з копією роботи працює як зазвичай: додає завдання, прибирає завдання, публікує роботу для учнів або зберігає як чернетку.

Посилання для поширення роботи, а також на її чернетку, отримуєте або на кроці налаштувань роботи або з вікна результатів перевірочної роботи. Якщо після отримання посилання для вчителів автор роботи опублікував роботу для школярів, посилання для вчителів не змінюється. Якщо посилання потрапило в публічний доступ без згоди автора, він може його замінити. У такому випадку старе посилання перестане працювати.

З повагою команда МійКлас
 

опубліковано: