опубліковано:

Як допомогти учням, які відстають у навчанні: поради, прийоми, лайфхаки

Причини низької успішності можуть бути різними: повільний темп роботи, складні теми, лінь, у кінці кінців. У будь-якому випадку, школяреві потрібно допомогти. Як це зробити? Про це в нашому матеріалі.
Дивитись далі...

опубліковано:

Вітаємо з Днем миру!

Сьогодні дуже важливе свято для кожного жителя планети — Міжнародний день миру. Хочемо побажати вам, щоб ніякі війни та битви не порушували спокій і щастя вашої домівки, вашого міста, нашої країни, усього величезного світу!

Дивитись далі...

опубліковано:

Як успішно відновити навчання після літніх канікул

Новий початок — нові досягнення! Це найкращий час, щоб поставити свої особисті цілі та взяти на себе зобов’язання краще навчатися. Щоб допомогти вам легше повернутися до школи, ми підготували рекомендації щодо більш успішного відновлення навчання.
Дивитись далі...

опубліковано:

Новий функціонал для вчителів

     Ми додали новий функціонал для вчителів — можливість ділитися своїми перевірочними роботами з іншими вчителями. Це означає, що вчителі з Мій+ можуть обмінюватися не тільки готовими перевірочними (домашніми, діагностичними) роботами, але і своїми, авторськими завданнями. Ця функція працює як всередині однієї школи, так і між школами.
Дивитись далі....

опубліковано:

Вітання з 1 Вересня — Днем знань!

Цей день завжди вривається в життя галасно, дзвінко, несподівано. Хоча його чекають усі й завжди. Він особливий: чистий, як осіннє небо, добрий, як перша вчителька й урочистий, як будь-яка важлива подія в житті людини. 

Дивитись далі...