Складність:
00:45:00
1. Визначення речовини із запахом 2Б.
2. Перелік речовин, які не мають запаха 2Б.
3. Речовини, що не мають смаку 2Б.
4. Характеристика процесу конденсації 2Б.
5. Визначення характеристики процесу плавлення 2Б.
6. Визначення смаку речовини 2Б.
7. Тепло- і електроплопровідність речовин 2Б.
8. Характеристика густини, як фізичної властивості речовини 2Б.
9. Характеристика крихкості, як фізичної властивості речовини 2Б.
10. Фізичні властивості металів 3,5Б.
11. Характеристика і властивості речовини 5,5Б.
12. Відповідність між переліком речовин і наявністю у них забарвлення 3Б.
13. Відповідність між смаком і назвою речовини 3Б.