Складність:
00:45:00
1. | Визначення речовини із запахом | 2Б. |
2. | Перелік речовин, які не мають запаха | 2Б. |
3. | Речовини, що не мають смаку | 2Б. |
4. | Характеристика процесу конденсації | 2Б. |
5. | Визначення характеристики процесу плавлення | 2Б. |
6. | Визначення смаку речовини | 2Б. |
7. | Тепло- і електроплопровідність речовин | 2Б. |
8. | Характеристика густини, як фізичної властивості речовини | 2Б. |
9. | Характеристика крихкості, як фізичної властивості речовини | 2Б. |
10. | Фізичні властивості металів | 3,5Б. |
11. | Характеристика і властивості речовини | 5,5Б. |
12. | Відповідність між переліком речовин і наявністю у них забарвлення | 3Б. |
13. | Відповідність між смаком і назвою речовини | 3Б. |