Методична рекомендація:

Теорія

Номер Назва Опис
1. Правильне харчування Теоретичні дані про здорове харчування.
2. Фізичні вправи та здоров'я Теоретичні відомості про користь фізичних вправ, активностей.

Завдання

Номер Назва Вид Складність Бали Опис
1. Корисні продукти 1 вид - рецептивний легке 1Б. Вибрати продукти, які принесуть більше користі організму.
2. Обмеж вживання! 1 вид - рецептивний легке 1,5Б. Вибрати продукти, вживання яких варто обмежити.
3. Сніданок, обід, вечеря 2 вид - інтерпретація середнє 3Б. Вибрати страви, які відповідають певному прийому їжі.
4. Віднови речення 2 вид - інтерпретація середнє 2Б. Відпрацювання теоретичних знань, відновити речення.
5. Овочі та фрукти 2 вид - інтерпретація середнє 2Б. Розподіліти кошики овочі/фрукти.
6. Правила здорового харчування 2 вид - інтерпретація середнє 2Б. Визначення правил здорового харчування.
7. Похід у магазин 2 вид - інтерпретація середнє 2Б. Вибрати продукти зі списку для покупок.
8. Поради для активного життя 3 вид - аналіз важке 3Б. Визначення корисних порад.

Додаткові завдання, приховані від учнів (Мій+)

Номер Назва Вид Складність Бали Опис
1. Доповни речення Інший середнє 2Б. Доповнити речення словом, якого не вистачає у реченні.
2. Інструкція до вправи Інший важке 4Б. Записати інструкцію до вправи.
3. Моя зарядка Інший важке 3Б. Записати вправи для ранкової зарядки.
4. Моє харчування Інший важке 4Б. Намалювати приклад правильного раціону харчування на день.

Тести

Номер Назва Рекомендований час: Складність Бали Опис
1. Тренування №1 з теми «Харчування та здоров'я» 00:20:00 легке 7Б. Вдосконалення та відпрацювання практичних навичок із теми «Харчування та здоров'я».
2. Тренування №2 з теми «Харчування та здоров'я» 00:30:00 важке 9,5Б. Вдосконалення та відпрацювання практичних навичок із теми «Харчування та здоров'я».

Перевірочні тести (приховані від учнів)

Номер Назва Рекомендований час: Складність Бали Опис
1. Домашня робота з теми «Харчування та здоров'я» 00:55:00 важке 10,5Б. Закріплення та відпрацювання теоретичних знань та практичних навичок із теми «Харчування та здоров'я».
2. Діагностична робота з теми «Харчування та здоров'я» 00:45:00 важке 14Б. Діагностика теоретичних знань та практичних навичок із теми «Харчування та здоров'я».