Оскільки мобільні пристрої більше не є лише засобом зв’язку, а новітні технології роблять їх високофункціональними, важливо розуміти, як отримати від ґаджетів максимальну користь. Скажемо відверто, 90% вашого часу ви проводите в соціальних мережах, граєте в ігри та переглядаєте смішні відео. У цій статті ми пропонуємо поради щодо оптимального користування розумними пристроями, щоб вони стали помічником у повсякденному житті, а не перешкодою.
     

     Управління та аналіз


     Кількість інформації, яку потрібно запам’ятовувати щодня, зростає, і важко все тримати в пам’яті. Ваш смартфон може допомогти вам організувати свої щоденні плани. Організуйте свій день за допомогою різноманітних додатків для створення нотаток, щоб не забувати робити щось важливе і не забувати робити домашнє завдання!
     - Коли вам потрібно зафіксувати справу, ідею чи інше, ви можете скористатися одним із додатків для створення приміток, наприклад Notion.
     - Використовуйте корисні програми, які допоможуть вам зручніше організувати своє повсякденне життя. Для зручного доступу до miyklas.com.ua, за необхідності, рекомендуємо створити ярлик до порталу на своєму мобільному телефоні.
    - Щоб переконатися, що ви не витрачаєте занадто багато часу на свій розумний пристрій, не усвідомлюючи цього, скористайтесь інструментом ScreenTime та відстежуйте, скільки часу та в яких додатках ви проводите найбільше. Такі типи програм допомагають вам легко керувати своїм часом та контролювати тривалість перебування в соціальних мережах.


     Використовуйте нагадування


     Доступні різноманітні корисні програми для підвищення продуктивності та організації повсякденної роботи. Однак, коли список щоденних завдань зростає, не завжди вдається згадати, що потрібно все зробити. Налаштування програми відстеження часу та сповіщень допоможуть вам запам’ятати більше та стануть у пригоді для досягнення ваших цілей.
     Щоб не забути виконати призначене домашнє завдання, активуйте оповіщення miyklas.com.ua, які допоможуть відстежувати призначені на порталі завдання та нагадуватимуть про їх виконання вчасно.


     Слідкуйте за новинами


     Ми живемо в час, коли доступ людей до технологій став майже необмеженим, а технологічний розвиток відбувається щодня. Незалежно від вашого місцезнаходження, ви можете подивитися гру улюбленої команди або стежити за останньою інформацією на платформах Facebook чи Instagram.
     Ви можете стежити за новинами miyklas.com.ua у розділі Новини або стежити за нами в Instagram та Facebook. У нашому акаунті в Facebook ви знайдете не лише найновішу інформацію miyklas.com.ua, а й корисні поради щодо користування порталом. 
     

     Очистіть свій розумний пристрій


     Бережіть свій розумний пристрій, щоб уникнути несправностей. Можливо, у вас є кілька збережених програм, якими ви більше не користуєтесь. Приділіть кілька хвилин, щоб переглянути колекцію програм на вашому розумному пристрої та видалити непотрібні або невикористані програми, щоб звільнити пам’ять. Також стежте за оновленнями системи та не забувайте вчасно оновлювати їх, щоб отримати доступ до найновіших функцій та покращити безпеку та стабільність програм.


      Навчайтесь, де б ви не були


     Вивчення чогось нового стало ще більш захоплюючим, тому що існує стільки різних варіантів, доступних лише за допомогою розумного пристрою. У даний час можна навчатись у будь-який час і в будь-якому місці за допомогою телефона, комп’ютера або планшета. І це робить процес навчання ще цікавішим та зручнішим.
     Перевірте свої знання та зміцніть їх у розділі miyklas.com.ua «ПРЕДМЕТИ» , де ви знайдете безліч завдань з таких предметів, як математика, українська мова, природничі науки та багато інших.
     Хоча розумні пристрої мають великий потенціал, оцініть свій час на них і пам’ятайте, що реальне життя поза екраном. Підтримуйте баланс між віртуальним і реальним світом!

З повагою команда МійКлас

опубліковано: