Шановні користувачі !

Новий початок — нові досягнення! Це найкращий час, щоб поставити свої особисті цілі та взяти на себе зобов’язання краще навчатися. Щоб допомогти вам легше повернутися до школи, ми підготували рекомендації щодо більш успішного відновлення навчання.


Рухайте розумом

  • розгадуйте кросворди;
  • грайте в настільні ігри;
  • читайте книги;
  • самостійно розв’язуйте завдання у розділі "Предмети".

Не забувайте тренувати мозок та зміцнювати набуті навички протягом навчального року! Повторіть раніше вивчені теми навчання, а також отримайте нові знання в розділі «Предмети» та розпочніть навчальний процес легко та врівноважено!

Предмети

Встановіть свої особисті цілі
     Навчатись буде набагато легше, якщо ви поставите собі цілі, яких хочете досягти цього року. Ставте перед собою реальні задачі. Вони повинні бути:

  • Конкретними: якщо ви хочете, щоб мета була досяжною, вона повинна бути конкретною, наприклад, якщо ви хочете вчасно виконати домашнє завдання, то вам потрібно бути виваженим та зосередженим;
  • Вимірюваними: щоб переконатися, що ваші інвестиції окупилися, визначте, як ви будете вимірювати свої результати. Наприклад, якщо буду старанно вчитися, то отримаю високу оцінку;
  • Досяжними: сплануйте, які дії вам потрібно вжити для досягнення мети. Наприклад, щоб отримати вище місце в ТОПі однокласників, вам доведеться посилено працювати над завданнями у розділі "Предмети". Таким чином, ви наберете більше балів і підніметесь на вершину ТОПу.

Детальніше про ТОП та систему оцінювання можна прочитати тут: 

Перевірте місце у своєму ТОПі

Дотримуйтесь порядку денного
     Плануйте свій розпорядок дня, приділяйте час навчанню та відпочинку. Намагайтеся проводити вільний час відповідно до своїх інтересів та захоплень. Це допоможе зосередитися на ефективному навчанні. Також для більш продуктивного результату важливо планувати свій час та організовувати робоче середовище навколо себе.
Підготовка до навчання: Підготуйте своє робоче місце: залиште на столі тільки необхідні навчальні приналежності. 
Виділіть найбільш сприятливий час для виконання домашнього завдання: виберіть час, коли вам буде найлегше зосередитися й утримати увагу.
Мінімізуйте потенційні відволікання: телефонні дзвінки та сповіщення, спокусу переглянути останні записи в мережі.
Не пропустіть актуальну інформацію: підпишіться на сповіщення сайту miyklas.com.ua та будьте в курсі всього, а також отримуйте нагадування про незавершені роботи, які наближаються до дедлайну.
Нехай навчальний рік, що розпочався, буде багатим на нові звершення!


З повагою команда МійКлас

опубліковано: