Теорія
Завдання
1. |
Характеристика віддлів нюхового аналізатора
Складність: легке |
1
|
2. |
Відповідність між характеристикою відділу нюхового аналізатора та його назвою
Складність: легке |
3
|
3. |
Назва відділу смакового аналізатора за характеристикою
Складність: легке |
1
|
4. |
Відповідність між характеристикою відділу смакового аналізатора та його назвою
Складність: легке |
3
|
5. |
Речовини, які здатні сприйматися нюховими рецепторами
Складність: середнє |
1
|
6. |
Вид рецепторів, що відповідають за нюхові і смакові відчуття
Складність: легке |
1
|
7. |
Оціни правильність тверджень про смакову сенсорну систему
Складність: середнє |
1
|
8. |
Оціни правильність тверджень про нюхову сенсорну систему
Складність: середнє |
1
|
9. |
Відповідність між характеристикою та назвою нюхової або смакової сенсорних систем
Складність: середнє |
2
|
Додаткові завдання (Мій+)
1. |
Визначення гостроти нюху та порогу відчуття
Складність: середнє |
1
|
2. |
Визначення зображення складових частин смакової бруньки
Складність: середнє |
1
|
3. |
Відповідність між зображенням та назвою складових частин смакової бруньки
Складність: середнє |
3
|
4. |
Розташування смакових рецепторів на язиці
Складність: середнє |
1
|
5. |
Відповідність між розташуванням і видом смакових рецепторів на язиці
Складність: середнє |
2
|
Тести
1. |
Тренування з теми «Сенсорні системи нюху і смаку»
Складність: середнє |
12
|