Методична рекомендація:

Теорія

Номер Назва Опис
1. Раціональний підхід до планування покупок та збереження продуктів Теоретична інформація про особливості покупки продуктів.
2. Правильний вибір продуктів Теоретична інформація про особливості вибору продуктів.
3. Збереження продуктів Теоретична інформація про особливості зберігання продуктів.
4. Споживання та утилізування продуктів Теоретична інформація про особливості безпечного споживання та утилізування продуктів.

Завдання

Номер Назва Вид Складність Бали Опис
1. Безпечна покупка 1 вид - рецептивний легке 1Б. Визначити, які твердження вірно описують правила безпечних покупок
2. Частини речення 1 вид - рецептивний легке 4Б. Склади речення із його частин.
3. Так чи Ні 2 вид - інтерпретація середнє 2Б. Визначити чи правдиве твердження про покупки продуктів.
4. Хибний факт 2 вид - інтерпретація середнє 2Б. Перевір себе та визнач, які факти правдиві.
5. Правдиве та неправдиве судження 3 вид - аналіз середнє 1Б. Поміркуй, які твердження є правдивими.

Додаткові завдання (Мій+)

Номер Назва Вид Складність Бали Опис
1. Ок чи не ок? Інший важке 4Б. Визначити, яка поведінка при покупці товарів неприйнятна.
2. Твої дії? Інший важке 4Б. Визначити, як правильно поводитися із харчовими продуктами.
3. Де зберігати продукти? Інший важке 3Б. Вчимося визначати місця зберігання продуктів.

Додаткові завдання, приховані від учнів (Мій+)

Номер Назва Вид Складність Бали Опис
1. Твій холодильник та комора Інший важке 5Б. Провести ревізію зберігання продуктів у себе вдома.
2. Чому важлива гігієна та сортування Інший важке 5Б. Розгорнута творча відповідь.
3. План покупок Інший важке 5Б. Вчимося раціонально планувати покупки.
4. Якість твоїх продуктів харчування Інший важке 5Б. Провести аналіз продуктів на кухні.

Тести

Номер Назва Рекомендований час: Складність Бали Опис
1. Тренування №1 з теми "Харчові продукти: що важливо знати?" 01:00:00 середнє 11Б. Тренувальні тестові завдання.
2. Тренування №2 з теми "Харчові продукти: що важливо знати?" 01:00:00 середнє 14Б. Тренувальні тестові завдання.

Перевірочні тести (приховані від учнів)

Номер Назва Рекомендований час: Складність Бали Опис
1. Домашня робота з теми "ЗХарчові продукти: що важливо знати?" 03:00:00 середнє 25Б. Тестування для повторення матеріалу вдома.
2. Діагностична робота з теми "Харчові продукти: що важливо знати." 03:00:00 середнє 24Б. Тестування для перевірки знань.