Теорія

Завдання

1. Характеристика білків, як одного з компонентів їжі

Складність: середнє

2
2. Характеристика жирів, як одного з компонентів їжі

Складність: середнє

2
3. Характеристика вуглеводів, як одного з компонентів їжі

Складність: середнє

2
4. Визначення характеристики вітамінів, як одного з необхідних компонентів їжі

Складність: середнє

2
5. Визначення характеристики мінеральних солей, як одного з необхідних компонентів їжі

Складність: середнє

2
6. Визначення характеристики води, як одного з необхідних компонентів їжі

Складність: середнє

2
7. Визначення компонента їжі за характеристикою

Складність: середнє

2
8. Відповідність між характеристикою і назвою компонентів їжі

Складність: середнє

3
9. Джерела рослинних білків

Складність: середнє

2
10. Джерела тваринних білків

Складність: середнє

2
11. Джерела рослинних жирів

Складність: середнє

2
12. Джерела тваринних жирів

Складність: середнє

2
13. Продукти харчування, джерела вуглеводів

Складність: середнє

2
14. Відповідність між зображенням продуктів і назвами компонентів їжі

Складність: середнє

3
15. Відповідність між назвами компонентів їжі і зображенням продуктів

Складність: середнє

3
16. Надходження води в організм

Складність: середнє

2
17. Виведення води з організму

Складність: середнє

2
18. Оціни правильність тверджень про виведення води з організму

Складність: середнє

2

Тести

Матеріали для вчителів