опубліковано:

У що грати, щоб навчатися краще

Увесь час грати замість навчання було б круто, але це малоймовірно. Зате можна геймити з користю — багато ігор допомагають прокачати мозок і підвищити успішність. Ми пропонуємо декілька популярних офлайн- й онлайн-ігор, які зроблять тебе розумнішим.
Дивитись далі...

опубліковано:

Кілька порад: як навчатись на канікулах

Лише один тиждень осінніх канікул здатний вибити дитину з колії робочого режиму. Тому ми пропонуємо приділити час не тільки відпочинку, а й справі. У нашому новому матеріалі — поради, які можуть допомогти провести час осінніх канікул з користю для школяра.
Дивитись далі...

опубліковано:

100 цікавих фактів про школу і школярів

Школа — те місце, де діти проводять більшу частину свого часу. Пропонуємо вам переглянути цікаві факти про школу: це багато нового про навчальну діяльність і специфіку навчання в різних країнах світу.
Дивитись далі…
 

 

опубліковано:

Вітаємо з Днем учителя!

Мабуть, немає більш відомого професійного свята, ніж День учителя. Букети, теплі слова, листівки ... І хоча всі згодні з тим, що цінувати педагогів потрібно не раз на рік, а щодня, все ж приємно, що в календарі їм виділено спеціальний день.
Розповімо, як з'явилася ця традиція і як відзначають свято в різних країнах.
Дивитись далі...

опубліковано:

Як викладають математику в різних країнах

Система освіти й манера викладання відрізняються в різних країнах, але набір навчальних дисциплін у всьому світі плюс-мінус однаковий. У новій статті розбираємо досвід зарубіжних колег і ділимося цікавими прийомами викладання математики.
Дивитись далі...